БОЕМИ.jpg

а   м   б   и   е   н   т   а   л   е   н

Театар БОЕМИ

Скопје
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIN
  • YouTube
  • Twitter

Добредојдовте во вашиот театар

Кој сме ние

Амбиенталниот Театар БОЕМИ создава сценскио уметнички дела на дофат на раката, овде и сега, надминувајќи ги границите и издвојуваји ја естетиката од секојдневноста. Сѐ е театар и театарот е сѐ. 

Работилници
Хепи Хипо Шоу.jpg
ХЕПИ ХИПО ШОУ
- Лекување на општеството со театар

за НВО, организации, институции 
~ Работилници~
Преку драма до здрави животни навики - работилница.jpg
ПРЕКУ ДРАМА ДО ЗДРАВИ ЖИВОТНИ НАВИКИ
за млади од 8 до 14 години
 
~ Работилници ~
Women Jumping During Performance
АЗБУКА НА ФИЗИЧКИОТ ТЕАТАР
за возраст над 15 години 

~ Тренинг курс ~
Chekhov_first_1.jpg
АКТЕРСКАТА ИГРА И РЕЖИЈАТА ВО ТЕТАРОТ НА ЧЕХОВ
за возраст над 18 години

~ Тренинг курс ~
Едукација
ВОВЕД ВО АКТЕРСКАТА ИГРА И РЕЖИЈАТА
~ Тренинг курс ~
CREATIVE WRITING OKOK.png
ВОВЕД ВО КРЕАТИВНТО ПИШТУВАЊЕ - ПОЕЗИЈА, ПРОЗА, ДРАМА
~ Тренинг курс ~
Една слика - илјада зборови