Контакт

Театар БОЕМИ

Театар БОЕМИ е сместен во твоето срце. Светот е нашата сцена и сите приказни се нашите претстави. Ние ги надминуваме границите и доаѓаме до секој човек. Нашиот театар е најкраток пат до суштината. Пронајдете не во Вашето соседство. Животот е театар

Tel: + 389 70 20 58 39

Email: boemiprojects@gmail.com

P.O. Box 11, 1060, Gjorce Petrov, Skopje, 
North Macedonia

  • White Facebook Icon
  • LinkedIn
  • White Twitter Icon

Ви благодариме за пораката!

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIN
  • YouTube
  • Twitter