Artboard 1.png

Во 2019 и 2020 година, Театар БОЕМИ - Скопје со поддршка на Амбасадата на САД во нашата земја го релаизира проектот "ХЕПИ ХИПО ШОУ - Ослободи го умот од корупција" и ја воспоставува мрежата РАЗВОЈ во соработка со Министерството за локална самоуправа, Министерството за култура, Министерството за внатрешни работи а за реализацијата на проектот, мрежата РАЗВОЈ и за вкупната своја работа, театарот доби поддршка и од Претседателот, Г-дин Стево Пендаровски. Сите детали за проектот можете да ги пронајдете на www.razvoj.mk, www.zhvillim.mk и www.development.mk а  со клик на линковите горе можете да ги прочитате и писмата на поддршка што ги добивме за овој проект. 

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIN
  • YouTube
  • Twitter